Sidor

onsdag 14 augusti 2013

Semester med Roboten Rob

Slut på bakåtdaterade inlägg och tillbaka till nutid!

När vi kom tillbaka från Danmark gick gräset oss till knäna trots att jag klippt allt gräs dagen innan vi åkte iväg. Nä, nu får det vara nog, tänkte vi och beställde med rasande fart en grön stilig Husqvarna-klippare på nätet. Haken var bara att vi hade 10 kubik jord i en hög mitt på gräsmattan. Men maken slet som ett djur sin första semestervecka och med lite hjälp från mig hade vi plant, fint och nysått gräs lagom till det att Robban anlände.


Roboten Rob har skött sitt jobb med bravur. Lite trix har det varit att lägga ut kabeln optimalt och få till de rätta inställningarna eftersom vi inte har den mest robotvänliga trädgården man kan tänka sig. Men nu går han som tåget och frigör mängder med tid åt oss då vi kan göra roligare saker än att klippa gräs.

Det mesta av semestern har gått åt till vårt måleriprojekt. Vi planerar ett storryck idag, då både SMHI och Yr har enats om uppehåll. Förhoppningsvis hinner vi då det mesta av norrväggen som är den sista väggen vi tänkt hinna med i år. Resten sparar vi till nästa år för lite roligt måste vi ju ha då med...


Både tjejerna passade på att få vattkoppor, dock inte samtidigt. Det gjorde oss isolerade under större delen av semestern. En tripp till Stockholm hann vi dock med på sluttampen. Stockholms slott och Drottningholm besöktes innan det var dags att åka hem och försöka komma tillbaka till verkligheten inför måndagens jobbstart. En seg första jobbvecka blev det, men man är förvånande snabbt tillbaka i ekorrhjulet.

 
 
 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar